Studeni donosi obilje programa na daske HNK u Šibeniku

Uz redovite predstave za školarce u Hrvatskom narodnom kazalištu u Šibeniku tijekom studenoga nude tri gostovanja i, tradicionalno, program Noći kazališta te koncert ‘A i vi ste s nama iako vas nima’.

Istarsko narodno kazalište Pula gostovat će u šibenskom teatru 6. studenog s predstavom Djevojačka večer u režiji Violete Tomić. Predstava je premijeru imala u veljači, a zabavna je i duhovita priča o nezaboravnoj djevojačkoj zabavi, djevojačkoj večeri prije svadbe, u noćnom klubu s muškim striptizom.

ink pula

Šibenski glumac Mate Gulin proslavit će na daskama matičnog kazališta 60 godina karijere 8. studenoga.

Mate Gulin o 60 godina karijere, 75 godina i čak devet života

Osnovci će moći pogledati komičnu operu ‘Turia i Plamenko’, autora Borne Ercega i Jelene Pletikose 13., 14. i 15. studenog u jutarnjim satima, a 14. studenoga na programu je koncert na klaviru i violini održat će talijanski duo Macerini-Rudiger.

S monodramom ‘Ćiro’ 16. listopada u Šibeniku gostuje Tarik Filipović. Ulaznice za Filipovićevu monodramu u slobodnoj su prodaji.

Noć kazališta, 25. studenog, počet će izložbom fotografija ‘Trilogija’ u atriju kazališta, a potom će Teatar Rugatino izvesti ‘Moju nuklearnu ljubav’, za koju su ulaznice u slobodnoj prodaji. Koncert za Noć kazališta održat će Marko Mihajlović na marimbi i Eva Mach na violini.

Teatar Tirena za učenike osnovnih škola izvest će predstavu D(n)o dna u dva termina 29. studenog.

Tradicionalnim humanitarnim koncertom ‘A i vi ste s nama iako vas nima’ 30. studenog sjetit ćemo se ponovno prerano preminulih šibenskih tenora Joška Arasa Biće i Tonija Grguričina.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.