Talijanski dvojac Marvin & Guy kao šlag na torti završnice Svjetskog prvenstva u jedrenju

Popularni talijanski DJ dvojac Marvin & Guy nastupit će 7. lipnja na Trgu Ivana Pavla II, odnosno na Maloj loži.  Program će krenuti tijekom kasnih popodnevnih sati i potrajati do malo iza ponoći kada zabava seli u tunel u Mandalini.

Također, u to doba Šibenik će biti domaćin završnice Svjetskog prvenstva u jedrenju po ORC-u na kojem je očekivano više od tri tisuće sudionika i drugih gostiju.

– Nastup Marvin & Guya bit će šlag na torti završnice Svjetskog prvenstva u jedrenju. U Šibenik su pozvani zbog originalnosti te nevjerojatno širokog glazbenog opusa kojim barataju i prema svemu sudeći, prostor Male lože u staroj gradskoj jezgri mogao bi biti kao stvoren za njih. Šibenčanima i njihovim gostima podarit će višesatni DJ set zasnovan na modernom techno i disko zvuku koji rado miješaju sa starinskim, ‘sanremovskim’ melodijama – priopćili u iz Grada.

Osim talijanskog dvojca, na scenu će stupiti i domaći glazbenici Bakula i Lawrence Klein te Beepolar iz Komiže.

Događaj je u organizaciji Grada Šibenika, Turističke zajednice grada Šibenika i Udruge RatCat koja unatrag godinu dana kontinuirano dovodi brojne strane izvođače pa je Šibenik trenutačno jedan od najjačih hrvatskih centara melodične elektroničke glazbe i primjer uspješne suradnje lokalne samouprave i civilnog sektora.

Zanimanje za nastup Marvin & Guya u Šibeniku je veliko i očekivan je dolazak brojnih fanova iz susjednih gradova, ali i iz cijele Hrvatske i regije.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.