To all the single ladies: Ultimativni muški događaj koji će okupiti ponajbolje muškarce Šibenika

ilustracija

Nakon odrađenog Valentinova, a usuret drugom važnom blagdanu za žene, donosimo jedan relaksirajući kviz za ugroženi spol, poručuju organizatori kviza u Azimutu.

Kviz je zamišljen kao ultimativni muški kviz sa svim elementima koji su potrebni da bi se jedinka zvala pravim muškarcem.

Kako su organizatori protiv diskriminacije bilo koje vrste, kviz nije rezerviran samo za muški spol. Ukoliko kao pripadnice nježnijeg spola ipak smatrate da će kviz obilovati pitanjima iz rubrika koje nisu područje ženskog interesa (iako, zar postoje takve?) i nećete moći dati svoj doprinos u borbi za bogate tekuće nagrade, to nije razlog za nedolazak.

Budući da je riječ o ‘muškom kvizu’ za očekivati je povećanu koncetraciju pripadnika jačeg spola stoga, drage dame, sutra je idealna prilika da provjerite što se nudi na tržištu ukoliko se još uvijek pronalazite u pjesmi ‘All the single ladies’.

Mjesto radnje znate, vrijeme radnje je 20 sati, a za obavijesti o indikacijama, mjerama opreza i nuspojavama upitajte svog dežurnog konobara…

 
Muški kviz@Azimuta 21.2. u 20 h

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.