Open day uz DJ-a

U četvrtak na Maloj loži doznajte sve o projektu KAIRÓSFoto: Ilustracija/Arhiva

Kako kvalitetno iskoristiti otvorene i zatvorene prostore u staroj gradskoj jezgri, možete doznati ovog četvrtka s početkom u 12 sati na Maloj loži kada će biti održan Open day projekta KAIROS – Heritage as Urban Regeneration.

– Grad Šibenik partner je na projektu KAIRÓS koji se provodu u sklopu URBACT III programa, a sufinanciran je iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Cilj projekta KAIRÓS je, korištenjem kulturne i turističke vrijednosti grada, poboljšati degradirana povijesna područja unutar gradova te ih socijalno i ekonomski ojačati i razviti – priopćeno je iz gradske uprave.

U sklopu Open daya bit će održan i treći po redu ULG (Urbact Local Group) sastanak sa predstavnicima neprofitnih organizacija i malih poduzetnika koji će na aktivan način svojim prijedlozima i savjetima utjecati na izradu Akcijskog plana u svrhu korištenja kulturnog naslijeđa što je i sam cilj projekta KAIROS.

Kao jedan od primjera iskorištavanja spomenutih lokacija u sklopu ovog događaja bit će predstavljen i projekt ReColor te će kroz vizualizaciju projekta biti održana radionica slikanja za djecu osnovnoškolskog uzrasta kao i radionica Reuse – izrada predmeta od grana i kamenčića.

Događaj će biti popraćen glazbom koju će izvoditi profesionalni DJ, a od 12 do 15 sati zbog održavanja događaja neće biti moguća dostava u staroj gradskoj jezgri.

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.