Učenici OŠ Juraj Šižgorić upoznali se s poslom šibenskog gradonačelnika

Učenici 3.A i 3.B razreda Osnovne škole Juraj Šižgorić posjetili su danas šibenskog gradonačelnika Željka Burića u okviru terenske nastave iz predmeta Priroda i društvo. U pratnji svojih učiteljica Ivane Kalebić i Emilije Markoč, učenici su gradonačelniku postavljali brojna pitanja.

Posebno ih je zanimalo, navodi se u priopćenju iz ureda gradonačelnika, kada će biti obnovljeno dječje igralište na šibenskoj rivi, a gradonačelnik ih je sa zadovoljstvom informirao kako će radovi na obnovi igrališta biti završeni do kraja svibnja.

ucenici-u-posjetu-gradonacelniku-001

Djecu je zanimalo je li teško biti gradonačelnik i koji je njegov posao, a potom su gradonačelniku uručili pozivnicu na projekciju dokumentarno-edukacijskog filma ‘Nacionalni park Krka’.

Projekcija filma, koji su mališani snimili uz pomoć svoje učiteljice Ivane Kalebić te ga posvetili svom gradu Šibeniku, održat će se u četvrtak, 27. travnja u Gradskoj knjižnici Juraj Šižgorić s početkom u 19 sati.

ucenici-u-posjetu-gradonacelniku-002

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.