Udruga PARK slavi sedmi rođendan, u Azimut stiže zagrebački Porto Morto

Zadnja subota u ovoj godini rezervirana je za premijerni šibenski koncert zagrebačkog benda Porto Morto u sklopu sedmog rođendana udruge PARK. Koncert benda Porto Morto počinje u subotu od 23 sata u Azimuta. Ulaz je besplatan, a za slavljeničko raspoloženje prije i nakon svirke pobrinut će se Drug Podrug.

Porto Morto je bend iz Zagreba koji je aktivan od 2011. godine te se oformio unutar JeboTon kolektiva. Bend aktivno svira na festivalima i u klubovima po Hrvatskoj i regiji. U 2017. sviraju brojne koncerte i festivale, rasprodaju KSET i pune Veliki pogon Tvornice Kulture povodom promocije albuma vrlo dobro prihvaćenog od strane publike i kritike.

PortoMorto_cover

Tijekom 2018. godine Porto Morto svirali su na mnogim festivalima u Hrvatskoj poput Zagreb Beer Fest, SuperUho Festival, Tam Tam Music Festival, Velvet festival i drugima. Bend trenutno radi na drugom albumu.

PortoMorto_SuperUho_TomislavSporiš

Šibenski PARK, Pokretači Alternativnog Razvoja Kulture,  od 2011.godine organizirao je i sudjelovao u realizaciji brojnih poznatih manifestacija kao što su Regius Festival, Kulturaljka, Membrain, Nox, The Cave, Tunel, a osim koncertima i festivalima, PARK je društveni život grada obogatio i nebrojenim tribinama, radionicama, izložbama, filmskim projekcijama, plesom itd.  Gotovo stotinu domaćih i stranih izvođača nastupilo je dosad na šibenskim pozornicama u organizaciji PARK-a.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.