Vaše dijete zanima svijet elektronike? Upišite ga na besplatnu Ardurino radionicu u Urbanom centru

Osnove elektronike, tehnike programiranja mikrokontrolera i izrada jednostavnih elektroničkih prototipova stvari su koje će djeca sedmih i osmih razreda imati priliku naučiti na besplatnim Ardurino radionicama koje počinju 8. studenog u Urbanom centru u Šibeniku.

Svake srijede u 19.30 sati predavat će im profesor računarstva Hrvoje Duvančić, a radionicu besplatno organizira Grad Šibenik kako bi dodatno obrazovali djecu osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta na području novih tehnologija.

– Arduino platforma skup je elektroničkih i softverskih komponenti koje se mogu jednostavno povezivati u složenije cjeline s ciljem izrade zabavnih i poučnih elektroničkih sklopova. Arduino je idealan za mlade koji žele ući u svijet elektronike, naučiti se osnovama programiranja i slaganja elektroničkih prototipova, a sve na jednostavan i zabavan način – objašnjavaju iz Urbanog centra.

Ako i vašu djecu zanima svijet elektronike, zbog ograničenog broja polaznika možete ih upisati na radionicu preko Facebook stranice ili mu osigurati mjesto pozivom na broj 022 310 855 od ponedjeljka do petka od 9 do 15 sati.

(FOTO: Urbani centar Šibenik)

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.