Zabava na travi

Večeras vas u Azimutu ‘ispituju’ Pauci i prijatelji, ekipa poznata po odličnim kvizovimaFoto: Arhiva/Šibenski portal

Ekipa nadaleko poznata po osmišljavanju dobrih i zabavnih kvizova, Pauci i prijatelji, večeras će od 21 sat na travi kod Azimuta testirati vaše znanje. Bit će tu povijesnih, zemljopisnih, sportskih i ostalih pitanja koja će, vjerujemo, zabaviti mnoge sveznadare.

Na popularnoj stranici Pub kviz u Azimuta izišla je i najava koju prenosimo u cijelosti.

‘U grčkoj, kasnije i u rimskoj, mitologiji postoji priča o Arahni, princezi koja je bila veoma vješta u tkanju utoliko da se sama Atena nije mogla s njom mjeriti. Kraj priče završi kao početak Otoka doktora Moreaua, no htjedoh reći da nam ovaj utorak stiže kviz jednog od najboljih tkalaca kviz pitanja u Šibeniku, možda i šire, gospodina Ante Pauka uz svesrdnu pomoć njegovog zgodnog brata (možda je napisao pitanje ili dva, njemu se to ne da). Jesu li Marko i Maja pomogli u tkanju kviza saznat ćemo ovaj utorak u 21 sat kada krećemo s prijavama na šanku.

Kviz je ponovno dvojezičan (englesko-hrvatski) pa su ekipe stranih državljana su uvijek dobrodošle da nam se pridruže u još jednom festivalu beskorisnog znanja u špici sezone.

Najavili su vrhunac toplotnog vala baš u utorak, no ne brinite se, Azimut i njihovo ljubazno osoblje će se pobrinuti da ne dehidrirate.

Još jednom vas molimo da se sjetite i ponesete sa sobom pribor za pisanje u obliku kemijskih ili drvenih olovaka jer velika količina istih nekakvom magijom nestane nakon svakog kviza’.

Ne preostaje ništa drugo nego doći na kviz.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.