VIDEO Službeni aftermovie svirki na tvrđavi sv. Mihovila uistinu je fenomenalan

Službeni aftermovie sezone ‘Korak do zvijezda’ na Tvrđavi sv. Mihovila izvrsno dočarava atmosferu koja je ovo ljeto vladala na najljepšoj pozornici na Jadranu.

– Brojna ekskluzivna imena domaće i svjetske glazbene scene iz raznovrsnih područja glazbe, filma i plesa zabavljala su nas rekordnih 137 dana i privukla preko 20 tisuća posjetitelja. Ako slika govori više od tisuću riječi, službeni aftermovie sezone ‘Korak do zvijezda’ može ispričati puno – poručuju s tvrđave.

U film koji traje nešto više od tri minute prikazani su zadivljujući kadrovi Šibenika, tvrđave svetog Mihovila i pozornice na kojoj su se izmijenila brojna domaća i strana imena. Koncertna sezona otvorena je fenomenalnim nastupom S.A.R.S-a nakon koje je slijedio Stereo MC’s, Nipplepeople, Cubismo i jazz orkestar HRT-a,  koncert Šibenske narodne glazbe, Stefan Milenković i Rohan de Silva Sudar Percussion, Gregory Porter i aftershow uz DJ Philippe Cohen.  Božo Vrećo i Miroslav Tadić, Marko Louis, Detour, Pavel, Jinx i Opolopo u sklopu ljetnog Yammatovog, i GusGus nastavili su niz fenomenalnih koncerata na pozornici. Krajem kolovoza Šibenčane je rasplesao Toni Cetinski, dok je sezona zaključena rock operom Gubec-beg u izvedbi šibenskog Kola i Simfonijskog puhačkog orkestra Oružanih snaga RH.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.