Više od 19 milijuna kuna za ceste u Zagori

Gradonačelnik Drniša i načelnici Kijeva, Unešića, Biskupije, Promine i Ervenika potpisali su u Zagrebu u Ministarstvu poljoprivrede ugovore za izgradnju i obnovu lokalnih cesta, kolnika, oborinske odvodnje, javne rasvjete te prometne signalizacije ukupne vrijednosti 19,2 milijuna kuna.

Potpore su dodijeljene u stopostotnom iznosu ukupnih prihvatljivih troškova prijavljenih projekata. Ugovore je s predstavnicima jedinica lokalne samouprave potpisala ravnateljica Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju Matilda Copić.

asfalt11

– Sredstva iz Programa ruralnog razvoja nisu namijenjena samo za farme, pogone ili poljoprivrednu opremu već i za poboljšanje uvjeta života na ruralnim prostorima. Unapređenje infrastrukture znači unapređenje života stanovnika na selu, bolju međusobnu povezanost i siguran put do njihovog poljoprivrednog zemljišta. Čestitam jedinicama lokalne samouprave na dobro pripremljenim projektima te im želim brzu i učinkovitu provedbu, kazao je Tomislav Tolušić, ministar poljoprivrede.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.