Više od 400 motociklista prodefilirat će Šibenikom u sklopu FIM Motocampa

Šibenik će od 5. do 9. lipnja biti domaćin 37. FIM Motocampa na kojem će sudjelovati oko 400 motociklista. Svečano otvorenje Motocampa održat će se u srijedu, 6. lipnja u 19 sati, na prostoru Camping Resorta Solaris.

U okviru planiranih aktivnosti, sudionici FIM Motocampa obići će prirodne ljepote našeg grada i okolice, a u petak, 8. lipnja održat će se tradicionalna Parada nacija na šibenskoj rivi. Od 10,30 sati čak 19 nacionalnih timova prodefilirat će Šibenikom te će motocikle zaustaviti na rivi.

Cijela manifestacija ima i natjecateljski karakteri;  nagrađuju se najbrojniji nacionalni timovi, timovi koji su doputovali s najudaljenijih destinacija, a dodjeljuju se i druge prigodne nagrade.

FIM – Svjetska motociklistička federacija okuplja zaljubljenike u daleke vožnje, prirodu, ljude, njihove običaje i tradiciju,  a organizatori manifestacije su volonteri, članovi  BMW moto kluba Zagreb pod pokroviteljstvom Hrvatskog motociklističkog saveza i uz pomoć MK Galebi iz Šibenika.

Manifestacija se odvija uz suradnju s Gradom Šibenikom, Šibensko-kninskom županijom, kao i Turističkim zajednicama Grada i Županije

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.