‘Volontiranje i terapija pomoću konja’ u petak u Gradskoj knjižnici

‘Volontiranje i terapija pomoću konja’ naziv je predavanja koje će ovog petka s početkom u 12 sati održati u Gradskoj knjižnici Juraj Šižgorić. Cilj predavanja je upoznati javnost s projektom koji trenutno provodi Konjički klub Kolan pod nazivom ‘Kasom do volontera’, ali i općenito s konceptom volonterstva.

Nositelj projekta je Konjički klub Kolan, a projekt provode u partnerstvu s Udrugom mladih Mladi u EU i Medicinskom školom u Šibeniku.

Na predavanju će biti riječi o ciljevima projekta, načinu njihovog postizanja, a tijekom trajanja projekta želi se kroz stvaranje uvjeta i okruženja prilagođenih osobinama i potrebama mladih volontera potaknuti veći broj učenika Medicinske škole na uključivanje u volonterski program.

Predstavnici udruge Mladi u EU govorit će o volontiranju i dobrobitima volontiranja općenito kako za pojedinca tako i za lokalnu zajednicu, projekt financira Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.