Zbog nekulture korisnika Čempresi prestaju besplatno čistiti groblje u Vrpolju

Nakon što su u šibenskom gradskom poduzeću Čempresi odlučili nabaviti vlastite kontejnere te prikupljanje i odvoz smeća sa grobalja samostalno organizirati kako bi smanjili troškove održavanja, suočavaju se s prvim problemima.

Već drugi put u deset dana dogodilo im se da kontejner za otpad na groblju u Vrpolju mještani napune glomaznim otpadom iz svojih kućanstava pa su odlučili povući svoj kontejner i kante za smeće sa tog groblja i prestati, kako navode u objavi na društvenim mrežama ‘besplatno čistiti groblje u Vrpolju’.

vrpolje groblje2

Čempresi, naime, već godinu dana čiste, održavaju i voze otpad sa groblja u Vrpolju iako im MO Vrpolje još nije dostavio popis imena svih vlasnika grobnica. To znači da svo ovo vrijeme nitko iz Vrpolja, Čempresima, za uslugu čišćenje i održavanja groblja, nije uplatio ni jednu lipu.

‘Prije nekoliko tjedana smo kupili i stavili nov kontejner i kante za smeća na groblje, i onda se po drugi put u 10 dana dogodi OVO !!! Zato, dragi mještani Vrpolja Čempresi d.o.o danas povlače svoje kante i kontejnere kao i uslugu besplatnog čišćenje Vašega groblja jer naša služba je brinuti o groblju i grobaljskom otpadu a ne prikupljati i plaćati deponiranje kućanskog otpada. Kad MO Vrpolje Čempresima d.o.o službeno dostavi popis korisnika grobnih mjesta, koji će plaćati godišnju grobnu naknadu, onda će se Čempresi d.o.o prema groblju Vrpolje sustavno odnositi kao i prema svim gradskih grobljima kojima Čempresi d.o.o upravljaju i za koja korisnici uredno plaćaju svoju grobnu naknadu’, poručili su preko Facebooka mještanima Vrpolja.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.