Nema zime

Adventura počinje za nekoliko tjedana. Natječaji za kućice još traju

Još nas samo nekoliko tjedana dijeli do novog izdanja Adventure koja pod sloganom ‘Nema zime’.

– Najavljujemo blagdanski period odgode svih briga, dok s druge strane, apostrofira gorući problem klimatskih promjena čijim utjecajima svakodnevno svjedočimo. Time prvi plastic-free advent u Hrvatskoj nastavlja razvijati ekološku svijest svojih posjetitelja i svih obožavatelja šibenskog božićnog sajma – poručuju organizatori.

Ekološke poruke i ove će se godine provlačiti na više lokacija unutar stare gradske jezgre. Osim na glavnoj adventskoj lokaciji, Parkiću – Perivoju Roberta Visianija, programi će se odvijati i na Maloj loži čije je otvorenje zakazano za 13. prosinca.

Okupljalište najmlađih adventurista, Galerija Matija, otvara svoja vrata 7. prosinca, dok se prodaja rukotvorina i prigodnog asortimana u okviru Adventurinog Sajmića ove godine seli na Medulić, a trajat će od 15. do 26. prosinca.

Podsjećamo, danas je posljednji dan prijave na javni poziv za ugostitelje i ponuđače za Parkić, a poziv za najam kućica na Maloj loži i za sudjelovanje na Sajmiću otvoren je do utorka, 19. studenog.

Više informacija i detalji javnih poziva dostupni su na službenim stranicama Turističke zajednice Šibenik.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.