Popravak u ponedjeljak

FOTO Rasule se skaline pred Županijom i tako stoje danimaFoto: čitatelj Šibenskog portala

Danima već između zgrade Županije i hotela Jadran, na stubištu od samo tri skaline do trga koji nosi ime hrvatskog bana Pavla Šubića I, zjape rupe i pomaknute kamene stube. Na taj problem i ruglo upozorio je čitatelj Šibenskog portala koji je svojoj poruci priložio i nekoliko fotografija.

– Gledam kako ljudi danima preskaču skaline na trgu ispred bivšeg kina Šibenik. Oni koji ne paze tek kad ugaze na rasklimani kamen shvate da nemaju sigurno tlo pod nogama. Kamen se već toliko razmaknuo i otvorio opasne procjepe. Ne znam što se čeka s popravkom. Treba li se netko ozlijediti i onda tužiti Grad, kako bi odgovorni reagirali i sanirali to ruglo na ruti svih naših turista – pita naš čitatelj.

Istina je da Šibenik, pobrojali turistički vodiči, ima 2.851 skalinu i nije ih lako sve obići, ali preko ovih prođu skoro svi turisti ili ih barem vide u prolazu prema Katedrali.

– Prije nekoliko mjeseci dali smo nalog službi koja radi na održavanju da saniraju te stube i očito je da posao nije kvalitetno odrađen. U ponedjeljak ćemo ih ponovno uputiti da poprave stubište – kazao je Ante Nakić, savjetnik za građevinsko-prometne poslove u gradskom Odjelu za komunalne djelatnosti.

U slučaju da imate zanimljivu vijest ili fotografiju, ili na nešto želite ukazati, obratite nam se na e-mail: urednik@sibenskiportal.hr ili u inbox naše Facebook stranice.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.