Prijavite se

Grad zapošljava pomoćnike za djecu s teškoćama, provjerite uvjeteFoto: Ilustracija/arhiva

Grad Šibenik objavio je javni poziv za obavljanje poslova pomoćnika u nastavi za djecu s teškoćama u razvoju u osnovnim školama kojima je osnivač Grad Šibenik, a traži se ukupno 25 pomoćnika u nastavi.

Prijave se dostavljaju od 21. kolovoza do 29. kolovoza  na adresu Grad Šibenik, Upravni odjel za društvene djelatnosti, Trg palih branitelja Domovinskog rata 1, s naznakom ‘Za pomoćnika u nastavi’.

Javni poziv sa svim potrebnim uvjetima koje kandidati moraju ispuniti objavljen je na Hrvatskom zavodu za zapošljavanje i na web stranici Grada.

U sklopu provedbe projekta ‘Pomoćnici u nastavi za učenike s teškoćama u razvoju 2’, objavljen je i javni poziv za obavljanje poslova stručnog komunikacijskog posrednika za djecu s teškoćama u razvoju u osnovnim školama (partnerima na projektu) kojima je osnivač Grad Šibenik, a traži se jedan izvršitelj/izvršiteljica.

Prijave se dostavljaju od 21. kolovoza do 29. kolovoza  na adresu Grad Šibenik, Upravni odjel za društvene djelatnosti, Trg palih branitelja Domovinskog rata 1, s naznakom ‘Za stručnog komunikacijskog posrednika’.

Javni poziv objavljen je na Hrvatskom zavodu za zapošljavanje i na web stranici Grada.

Grad Šibenik je korisnik u sklopu provedbe projekta ‘Pomoćnici u nastavi za učenike s teškoćama u razvoju 2’ koji se sufinancira sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda, a partneri na projektu su OŠ ‘Meterize’, OŠ Tina Ujevića, OŠ Jurja Šižgorića, OŠ Fausta Vrančića, OŠ Petra Krešimira IV, OŠ ‘Vrpolje’ i OŠ Jurja Dalmatinca.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.