
Morski kokot na peškarijama se češće nudi zimi, pa je tako i na šibenskoj ribarnici danas bila dobra ponuda te vrlo ukusne ribe iako je ne smatraju oboritom. Kokot je jedini primjerak iz svoga roda, a naziva se još kokotić, hrokavica, lastavica. Ulovljeni su na parngal, a prodavali se po 80 kuna za kilogram. Osim klasične pripreme na lešo ili na gradelje kokot se može ‘baciti’ i ispod peke. Još koji krumpir, maslinovo ulje i čaša dobrog vina…
- U županiji 24 nova slučaja oboljenja od COVID-19 infenkcije. Na liječenju 19 osoba - 28. veljače, 2021. 11:05
- U posljednja 24 sata u Hrvatskoj 356 novooboljelih. Preminulo 15 osoba - 28. veljače, 2021. 10:41
- FOTO Modne vladarice šibenske špice - 28. veljače, 2021. 10:22
- Reakcije šibenskih političara na smrt Milana Bandića: ‘Čast mi je što sam te poznavao’ - 28. veljače, 2021. 09:58
- Na dan rijetkih bolesti bura će još mnoge u prometu omesti - 28. veljače, 2021. 09:11
- Preminuo zagrebački gradonačelnik Milan Bandić - 28. veljače, 2021. 08:40
- Ispitivanje pokazalo da Hrvati najčešće razgovaraju ili surfaju internetom na svojim pametnim telefonima - 27. veljače, 2021. 20:05
- Ostavite ribe na miru: Rečenice s kojima ćete uvrijediti taj horoskopski znak - 27. veljače, 2021. 18:07
- Nove dvije tvrtke rezervirale smještaj na Podima. Jedna za slastice druga za građevinu - 27. veljače, 2021. 17:38
- FOTO Murterani čistili brdo Raduč i uredili biciklističku stazu - 27. veljače, 2021. 16:31