Sudjelovati može bilo tko

Nacionalna akcija ‘Art na Cestu’ ove godine i u Šibeniku: ‘Udomite jedno umjetničko djelo’

Nacionalna akcija ‘Art na Cestu’ u svom trećem izdanju bit će održana i u Šibeniku 17. veljače u organizaciji F12 platforme koja slavi svoju treću godinu postojanja.

– Ideja je da svatko tko želi sudjelovati u akciji, uzme neki svoj autorski rad ili djelo kao što su na primjer likovni radovi, fotografije, digitalni kolaži, skulpture, ručni radovi, literarni radovi, poezija i postavi ga negdje na lokaciji po izboru u svome gradu ili mjestu gdje se trenutno nalazi. Na radu je potrebno naznačiti da je namijenjen za udomljavanje, dovoljno je na rad staviti natpis na papiru s tekstom ‘UDOMI ME’. Uz rad se može postaviti osobni kontakt, informacija, link od portfolia, Facebook stranice i slično – kazala nam je jedna od inicijatorica akcije u Šibeniku Sanja Kulušić.

Inače,  u posljednje dvije godine u navedenoj akciji sudjelovali su gradovi Karlovac, Zagreb, Kutina, Varaždin, Opuzen, Vis, Zadar, Rijeka, Pula, Zaprešić, Velikoj Gorica, Osijek,  Marčan (Vinica) i Sisak, a ove godine će biti održana i u Šibeniku u organizaciji skupine ‘Take Over’.

Više informacija o događaju potražite OVDJE.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.