Kad već nema bure

Novi način sušenja pršuta ravno iz Šibenika

Prosinac je za mnoge najradosniji mjesec u godini zbog ugođaja koji sa sobom donosi i raznih aktivnosti kojima se ljudi bave.

Jedna od tih aktivnosti zasigurno je i neizbježno kolinje koje je mnogom Dalmatincu događaj godine. Kobasice, čvarke, pećenice, pršute i sva ostala nacionalna ‘blaga’ valja pripremiti i osušiti.

Ponekad u pomanjkanju dima ili što je posljednje vrijeme na našem području, bure, naši sugrađani pribjegavaju kojekakvim rješenjima te izazovu brojne reakcije društvenim mrežama.

Tako je jedan naš sugrađanin završio na Facebook stranici Dnevna doza prosječnog Dalmatinca zbog instalacije pršuta u – tuš kabinu, želeći valjda osušiti tu deliciju parom.

Možemo samo zamisliti kako je psu…

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.