PETRINA: Predsjednica me iziritirala, a Petrovu će trebati psihijatar!

Stipe Petrina jučer je nakon drugog kruga konzultacija izjavio kako će, bude li to potrebno, u formiranju vlasti podržati koaliciju Hrvatska raste jer je bliža formiranju većine. Ubrzo je i objasnio zbog čega je donio takvu odluku.

“Opredijelio sam se jer me iziritirala predsjednica svojim bezobraznim ponašanjem. Prvo me zove da dođem u Zagreb, ja napravim “milijun kilometara” i onda me drži u uredu minutu i pol. Sve ono što je tražila od mene mogla je poslati e-mailom. Ja bih na pitanja odgovorio, a ne bih trebao dolaziti iz Primoštena u Zagreb. Zbog minute i pol u Zagrebu sjebao sam 2 tisuće kuna”, rekao je Petrina za Dalmacija News.

“Petrovu će trebati psihijatar”

Dodao je i kako je situacija u Hrvatskoj takva da će na kraju samom Boži Petrovu trebati psihijatar.

“Božo Petrov smatra da su svi Hrvati njegovi pacijenti. Na kraju će njemu trebati psihijatar. Ni Petrov ni Most nikako da se izjasne što žele. Kako bi se i mogli izraziti kad ni sami ne znaju. Petrov treba prvo poći po “svoje” mišljenje drugdje, pa ga tek onda iznijeti.

Nije dobro da Hrvatska ni mjesec dana od izbora nema vlast. No kod nas puno toga nije dobro, što ćete. Neki kažu da je jedini izlaz u novim izborima. Što će riješiti novi izbori? Možda novi izbori pometu MOST s političke scene. Sve i da MOST dobije više glasova, politički partneri ostaju isti. Hoće li opet onda biti konzultacija, formi, usta punih reformi”, zapitao se Petrina.

Izvor: Index

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.