Poduzetnik u turizmu

Rumunjski princ Serban Dimitrie Sturdza impresioniran ljepotama Šibenika

Rumunjski princ i poduzetnik Serban Dimitrie Sturdza sa suprugom boravi danas u Šibeniku te se na tvrđavi Barone susreo s gradonačelnikom Željkom Burićem. U pratnji ravnateljice JU Tvrđava kulture Gorane Barišić Bačelić i direktora Turističke zajednice Dina Karađole, princ je obišao tvrđavu te se upoznao s aktualnim projektima i ulaganjima na području grada Šibenika, povijesti gradnje tvrđava te turističkom razvoju.

– Ovo je moj prvi posjet Hrvatskoj i zaista sam impresioniran ljepotama grada Šibenika, biserom Mediterana. Iz izlaganja koje sam danas čuo o razvojnim planovima Grada smatram kako je pred vašim gradom svijetla budućnost – kazao je Sturdza.

Rumunjski princ u Šibeniku boravi na poziv nevladine udruge ‘Hrvatsko-makedonska tangenta’ iz Šibenika, a nakon obilaska tvrđave Barone, u pratnji turističkog vodiča, obišao je staru gradsku jezgru.

Princ Serban Dimitrie Sturdza direktni je i jedini nasljednik u prvom koljenu najpoznatije plemićke obitelji Sturdza. Bavi se turizmom i hotelijerstvom te je vlasnik  najluksuznijeg hotela na obali Crnog mora u Constanci, hotel Cherica.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.