Sreća se osmijehnula Šibenčaninu

Sretni umirovljenik podigao 4,6 milijuna kuna osvojenih na Eurojackpotu: ‘Podijelit ću novac s obitelji’

Siječanj i veljača pokazali su se itekako sretnima za igrače iz Šibenika, a tri osvojena dobitka u taj su grad donijela ukupno 5.729.879,67 kuna. Ovog tjedna umirovljenik koji je htio ostati anoniman, podigao je svoj dobitak osvojen u igri Eurojackpot, koji je ujedno i najveći od njih, a sretnog igrača iznos od 4.605.210,21 kuna razveselio je 14. veljače.

Riječ je o umirovljeniku koji, kao i brojni drugi dobitnici, želi ostati anoniman, a kaže kako nema svoje sretne brojeve i bira ih nasumično – baš kao što je odabrao i ovu dobitnu kombinaciju. Rekao je da će dobitak podijeliti s obitelji, a svim igračima poručio da i dalje igraju.

Podsjetimo, osim tog dobitka, u Šibeniku je 20. siječnja osvojen Plutajući Bingo od 500 tisuća kuna, a samo četiri dana kasnije na Eurojackpotu je osvojena petica u iznosu od 624.669 kuna. Ova godina krenula je sretno za naše igrače – na Eurojackpotu su osvojene dvije petice i jedan dobitak 5+1, u igri Loto 7 već četiri dobitka 6+1, osvojen je jedan Jackpot u igri Joker te tri Plutajuća Binga, a igrači su ukupno osvojili 10.683.070 kuna. Večerašnje, deveto kolo, Eurojackpota donosi priliku za novim dobicima, a igra se za očekivani Eurojackpot od 260 milijuna kuna.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.