Stipe Petrina: Gospodine Karamarko, nemojte se hvaliti neistinama, jer se lako razotkriju i vraćaju se kao bumerang

Stipe Petrina osvrnuo se na jučerašnji skup u Šibeniku – predstavljanje izbornog programa Domoljubne koalicije i govor čelnika Hrvatske Demokratske Zajednice, Tomislava Karamarka.

Priopćenje prenosimo u cijelosti.

‘Jučerašnji skup HDZ-a u Šibeniku nije mogao proći bez gafova čelnog čovjeka stranke, gospodina Karamarka. Osim što je opet podsjetio javnost da ima prikrivenu amneziju ili pati od zaboravljivosti, svojim neprovjerenim izjavama šokirao je mnoge te im postao trn u oku koji ne može ni najprecizniji kirurg izvaditi.

Gospodin Karamarko očito živi u nekom svom vremenu kad u listopadu poziva birače da odluče na izborima u rujnu. Na Baldekinu, hramu šibenske legende, košarkaškog Mozarta, Karamarko načinje temu o Hajduku. “HDZ neće dopustiti propadanje Hajduka, Hajduk nije samo nogometni klub. Hajduk je identitet, emocija kakve nema nigdje u Europi. Ne govorim ovo zbog izbora, ovo govorim stalno i kao premijer naći ću načina da Hajduk vratimo tamo gdje mu je mjesto, gdje pripada, i neće nas nitko dijeliti zbog nogometa na sjever i jug, jer mi smo jedan narod”, izjavio je Karamarko među šibenčanima, a zasigurno među masom Funcuta, svoje viđenje.

Pa čemu gospodine Karamarko hvatati se na nogomet? Zašto opet govorite protiv sebe? Pitamo Vas znate li da polovica organizacije protiv koje prosvjeduje 99% navijača, sjedi u vašem redovima? Hajduka može spasiti jedino Torcida kada istrijebi politiku, u ovom slučaju vašu politiku iz Hajduka, a ostatak navijača kada je istrijebi iz hrvatskog sporta općenito. Zar nije tužno vidjeti prazne tribine kada igraju kockasti? Upravo je ta vaša politika dovela tišinu na stadione.

Zadnji, najveći trn u oku, draga gospodo posvećena “demokracijom”, zasigurno je davanje zasluga lažnim herojima i korištenje preminulih u svrhu dobre promocije. Gospodine Karamarko, ako Boga znate, molite za oprost ili jednostavno odstupite,  ne možete usred Šibenika, centra rujanskog rata izjaviti ono što ste jučer izjavili.

“Gospodine Karamarko, Goran Pauk nije srušio avion, kao što nije uzviknuo: “OBA DVA, OBA DVA, OBA SU PALA!”, taj legendarni povik je poviknuo PRIMOŠTENAC, na žalost danas pokojni, Filip Gaćina Bilin. Zato gospodine Karamarko, nemojte se hvaliti neistinama, jer se lako razotkriju i vraćaju se kao bumerang. Ima toga još JAKO prljavog, ali čak ni u ovo predizborno vrijeme, nije korektno da se spominje, što u najboljoj namjeri savjetujem i Vama, najbolje je NE SPOMINJATI ONO U ŠTO NISTE SIGURNI.”, stoji u osvrtu Stipe Petrine koji je revoltiran neistinama HDZ-ovog čelnika morao reagirati te tako umiriti uznemirene duhove.’

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.