Promet ulicama V. Nazora i S. Radića

Što nas iza vikenda čeka u centru grada: Pogledajte regulaciju za sljedeća četiri tjedna

Iz Vodovoda i odvodnje Šibenik objavili su novu privremenu regulaciju prometa u središtu grada u kojoj od ponedjeljka dio Ulice Stjepana Radića od Vanjskog prema Poljani postaje jednosmjeran, kao i Ulica Vladimira Nazora kojom će se moći samo ‘nizbrdo’ prema rivi.

Radovi na projektu Aglomeracija Šibenik od ponedjeljka, 24. veljače, nastavljaju se od Poljane u Ulicu Stjepana Radića, odnosno prema Vanjskom. Postojeće gradilište kod uz perivoj pred crkvom Gospe vanka grada će biti prebačeno na drugu stranu ulice i prošireno, te privremeno neće biti moguć dvosmjeran promet.

Ulica Stjepana Radića postaje jednosmjerna od Vanjskog i crkve Gospe van grada, do Poljane i dalje prema obali i autobusnom kolodvoru. Automobili iz Ulice kralja Zvonimira neće moći ravno prema tržnici, već će također biti usmjeravani niz Ulicu Vladimira Nazora prema obali i kolodvoru. S rive i kolodvora bit će zabranjeno kretati se u pravcu Poljane, već isključivo prema Ulici grada Vukovara, odnosno tehnološkoj cesti.

Takav privremeni režim prometa trajat će oko četiri tjedna.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.