Pun pogodak

Umjesto iz Mandaline, kretat će s Autobusnog kolodvora: Za brod prema Martinskoj vrijedi novi raspored vožnje

Kružna brodska linija koja povezuje Autobusni kolodvor, Mandalinu, rivu kod topova i Martinsku, od danas ima novi raspored vožnje. Svakog dana do kraja kolovoza brod će kretati u 8 sati s pontona ispred Autobusnog kolodvora Šibenik, zatim će ići po putnike u Mandalinu, vratiti se na rivu kod topova i onda prema Martinskoj.

– Novi projekt se, nakon prvih tjedan dana, pokazao kao pun pogodak te je izazvao brojne pozitivne reakcije kod sugrađana kod kojih, osim praktičnih benefita, ova brodska tura ima i dozu emotivne vrijednosti, podsjećajući ih na stara vremena kada im je Martinska bilo omiljeno kupalište – izvijestili su iz šibenske gradske uprave.

Cijena povratne karte iznosi 10 kuna, a građani je mogu kupiti na brodu. Brod ‘Avalon’ ima kapacitet od 40 sjedećih mjesta, a na njemu je moguće kupiti i piće.

– Po završetku pilot projekta izradit će se izvješće o provedenim aktivnostima na temelju čega će se utvrditi potražnja za ovakvom vrstom prijevoza na području grada, a projekt će se provoditi do 2. rujna 2019. godine – priopćeno je iz Grada.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.