Veleučilištu porasla prosječna ocjena

Vanjski suradnik Ante Pražen najbolji nastavnik na VUŠ-u po studentskoj anketi

Studenti Veleučilišta u Šibeniku anketom su najviše ocjene dodijelili vanjskom suradniku na kolegiju Prometno i prostorno planiranje predavaču Anti Praženu, koji je od 11 anketiranih studenata dobio prosječnu ocjenu 5,00.

Najbolji nastavnici iz reda zaposlenika VUŠ-a su Ivana Kardum Goleš s prosječnom ocjenom 4,8507 od 133 anketirana studenta te Luka Olivari s prosječnom ocjenom 4,8504 od 74 anketirana studenta.

Inače, rezultati studentske ankete daju podlogu za izbor najboljeg nastavnika temeljem kojeg Povjerenstvo za osiguranje kvalitete predlaže, a Povjerenstvo za nagrađivanje odlučuje o izboru najboljeg nastavnika, a kriteriji su jasno izlaganje sadržaja i programa te ocjenjivanje, redovito održavanje nastave i konzultacije, primjerena provjera znanja i korektno ponašanje u komunikaciji sa studentima.

U akademskoj godini 2018./19. ukupna prosječna ocjena Veleučilišta iznosi 4,54, što je za 3,68 posto više nego protekle godine.

Proteklih godina nagrade su osvajali redom Ivica Poljičak, Vesna Jurin Bakotić i Nado Grubić.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.