FOTO: Karamarko županu Pauku: Na dan izbora opet ćeš reći ‘oba su pala’ u našem stožeru za pobjedu

Pratite nas i na društvenim mrežama:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Danas je u Šibeniku, u Sportskoj dvorani na Baldekinu, održano predstavljanje izbornog programa Domoljubne koalicije u IX. izbornoj jedinici.

Prepuna dvorana na Baldekinu bila je ispunjena čelnicima HDZ-a  te svim simpatizerima koji su došli podržati program najbrojnije političke obitelji Hrvatske, kako je rekao voditelj programa, Robert Kurbaša.

hdz predizborni skup 131015 11

hdz predizborni skup 131015 17

 

hdz predizborni skup 131015 1

hdz predizborni skup 131015 5

hdz predizborni skup 131015 14

– Kukuriku koalicija i SDP-ova Vlada, kako ćemo je nazvati, broji svoje zadnje dane. Imali su više prilika i niti jednu nisu iskoristili, sve su šanse prokockali i toga su hrvatski birači svjesni. Kako su sijali, tako će i žeti, a sada nemaju ništa žeti. Pokušavaju sada pokazati da u Hrvatskoj teče med i mlijeko i sve će učiniti kako bi pokušali ostati na vlasti pokazujući se u drugom svjetlu. I zato mi danas, ovdje na Baldekinu, šaljemo im  poruku da idu u povijest kao najnesposobnija vlada ikada – riječi su Božidara Kalmete, koordinatora za IX. izbornu jedinicu čiji je govor pozdravljen gromoglasnim pljeskom.

hdz predizborni skup 131015 28

hdz predizborni skup kalmeta 131015 23

Tomislav Karamarko, nositelj liste za IX. izbornu jedinicu, na početku svog obraćanja istaknuo je svoje zadarsko podrijetlo te je naglasio kako nije slučajnost da je on nositelj baš ove liste.

– Vraćam se tamo gdje ću i završiti, kako to obično biva u životu. S posebnim osjećajem dolazim u Šibenik, ovaj drevni hrvatski grad, grad kralja Petra Krešimira IV koji je podignuo ovaj grad. Šibenčani su od tog vremena do dana današnjeg uvijek bili ultimativni Hrvati što su pokazali i u Domovinskom ratu. Sjećamo se svi 1991. godine, Žirja i Zečeva i velike pobjede nad agresorskom vojskom. Tada je proizašao i onaj čuveni usklik ‘Oba su pala‘ koji nas je sokolio u danima rata i davao nam snage.

hdz predizborni skup 131015 30

hdz predizborni skup karamarko 131015 13

hdz predizborni skup karamarko 131015 26

Tu je u konačnici i naš župan, Goran Pauk, koji tome može posvjedočiti iz prve ruke. Gorane, imaš razloga biti ponosan, a ja ti kažem da ćeš 8. rujna biti zadužen da kažeš ‘Oba su pala’ i u našem stožeru za pobjedu – rekao je Karamarko, zabunivši se oko datuma, ističući i važnost Šibenika u sportskom smislu pa nije zaboravio spomenuti velikoga Dražena Petrovića.

hdz predizborni skup 131015 13

hdz predizborni skup 131015 23

hdz predizborni skup 131015 28

Kampanju vode u vrijeme, kako je rekao, najveće depresije ali veliko nadahnuće nalaze na početku devedesetih godina i stvaranja hrvatske države pod vodstvom dr.Franje Tuđmana čija je bista bila izložena i na pozornici.

– Kažem, svatko onaj tko misli da će učlanjenjem u HDZ steći materijalnu korist na ilegalan način, može odmah napustiti ovu stranku – istaknuo je Tomislav Karamarko. Lider HDZ-a osvrnuo se i na na aktualnu situaciju TLM –a obećavajući da država to neće zanemariti, kao ni druge hrvatske firme u sličnoj situaciji

hdz predizborni skup dukic 131015 22

hdz predizborni skup perica bukic 131015 28

hdz predizborni skup karamarko brkic 131015 26

U svom govoru je predstavio program ‘ 5 + Hrvatska’ stavljajući naglasak na važnost razvijanja države u demografskom smislu, važnost obitelji i djece na kojima sve ostaje. Stoga je Karamarko večeras spremno pozirao na pozornici s petogodišnjim dječakom koji je pozdravio i ostale čelnike stranke, direktoricu kampanje Josipu Rimac i tajnika Milijana Brkića.

hdz predizborni skup brkic rimac 131015 7

hdz predizborni skup brkic rimac 131015 9

hdz predizborni skup brkic rimac 131015 6

 

hdz predizborni skup 131015 3

 


Pratite nas i na društvenim mrežama:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.