FOTO: STARTALA PRETKAMPANJA: Reformisti IX. izborne jedinice obišli sajam u Benkovcu

Jučer, 10. listopada započela je pretkampanja NS-Reformisti za IX. Izbornu jedinicu, a kandidati iste stranke tim su povodom posjetili Benkovac. Petar Baranović, Vesna Sabolić, Borko Oguić, Ljiljana Klarin  i Željko Ušljebrka u pratnji Reformista iz Zadarske i Šibensko-kninske županije družili su se s građanima na Šetnici kneza Branimira posjetivši Sajam ekoloških proizvođača Zadarske županije.

reformisti 2

reformisti 9

reformisti 8

Obišli su i štandove OPG-a Dežman koji su izložili sapune i labela od smilja, OPG Eugena Novakovića koji je ponudio razne delicije od smokava, ljubičasti štand OPG-a Danica koja je izložila proizvode lavande,OPG Vrsaljko sa sjajnom ponudom domaćeg vina. Razgovarali su s poznatim zadarskim pčelarom Krstom Bukvićem te se zaustavili na štandu OPG-a Ljubice Čačić gdje su kušali sjajan benkovački prisnac.  Svi su oni ovom prilikom kandidatima Reformista ukazali na problem koji ih muči, a to je plasman proizvoda na tržište.

reformisti 3

reformisti

Nakon obilaska sajma, Baranović, Sabolić i ostali kandidati posjetili su Benkovački sajam gdje su razgovarali s građanima i i rado osluškivali glas naroda. Naime, mještani Benkovačkog sela muku muče sa stambenim zbrinjavanjem, stoga je Željko Ušljebrka, predsjednik GO Reformista grada Benkovca, s ciljem rješavanja tog pitanja, dogovorio sastanak sa saborskim zastupnicima Baranovićem i Sabolić.

reformisti 6

reformisti 5

reformisti 7

reformisti

 

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.