Agenti dobrote neumorni u pomaganju drugima: Pomozite i vi velikoj obitelji i jednom barbi

Ilustracija/Arhiva

Šibenski Agenti dobrote, volonteri koji pomažu potrebitima, prikupljaju hranu i potrepštine za čovjeka koji živi u neljudskim uvjetima, ali i za veliku jedanaesteročlanu obitelj, stoga mole sve koji mogu da se odazovu humanitarnoj akciji.

– Znamo da je svima kriza iza blagdana, da svi lagano zbrajamo minusiće, ali ako netko ima još koju kunicu ili nešto od potrebnog dobro bi nam došlo. Trenutno pokušavamo skupiti za jednog barbu koji ne da živi u neljudskim uvjetima, nego je to prestrašno… Nema frižider, pa nam treba konzervirana hrana dužeg roka trajanja, muške cipele u veličini 41, drva, možda peć na drva ako netko ima viška, jer ova njegova neće još dugo, ležaj na rasklapanje, napisali su šibenski Agenti dobrote.

I jedanaesteročlanoj obitelji, od kojih je sedmero djece, također je potrebna pomoć.

– Nemojte osuđivati, neka nam djece, nema većeg blagoslova od njih. Pomozite nam da im pomognemo i da te anđele izvedu na pravi put. Za njih nam trebaju pelene, dječja hrana, čokolino i sva ostala hrana za djecu i odrasle, higijenske potrepštine…, nabrojali su Agenti, ponosni na sve one koji su proteklih blagdana pomogli drugima uljepšati ih.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.