Arsenove pjesme opet će odzvanjati tvrđavom sv. Mihovila. Stiže nam Zoran Predin!

Zoran Predin održat će na tvrđavi svetog Mihovila 28. srpnja koncert pod nazivom ‘Zoran pjeva Arsena’.

Uz pratnju Damira Kukuruzovića i Django Group, Predin će izvesti Arsenove pjesme u novim, gypsy swing aranžmanima. Pjesme su nastale u suradnji s producentom Brunom Urlićem i dio su nedavno objavljenog albuma ‘Zoran pjeva Arsena’.

Predin će uz dobro poznate ‘Kuća pored mora’ i ‘Pamtim samo sretne dane’, podsjetiti i na manje poznate pjesme ‘Ni ti, ni ja’, ‘Imenom sam tvojim zvao’ i ‘Zagreb i ja se volimo tajno’.

‘Zoran pjeva Arsena’ je 40. po redu album u 40. godini Predinove karijere i ne namjerava prestati oduševljavati publiku i kritiku svojim izričajem.

Inače, to je nastavak priče vezane uz Arsena i Tvrđavu nakon što je obitelj Dedić prije tri godine obilježila Arsenov rođendan na istom mjestu.

Ulaznice za koncert u pretprodaji su od danas, po cijeni od 130 kuna. Nabaviti ih možete na prodajnim mjestima šibenskih tvrđava – u City Pointu, na blagajnama tvrđava sv. Mihovila i Barone te online u sustavima Eventim i Croatia Tickets.

Kao i do sada, Tvrđava kulture članovima Kluba prijatelja osigurala je 10 posto popusta pri kupnji ulaznica u City Pointu – individualnim članovima na kupnju jedne, a nositeljima obiteljske članske iskaznice na kupnju dvije ulaznice, dok vlasnici kartice Addiko banke na istom mjestu ostvaruju popust od 5 posto pri kupnji ulaznica.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.