Burić na druženju s građanima: ‘Šubićevac je dokaz da znamo što radimo i da to radimo dobro’

– Jako sam ponosan što će uskoro na Šubićevcu više od stotinu  šibenskih obitelji naći svoj dom. Prije nekoliko dana ovdje smo položili kamen temeljac za izgradnju 148 stanova iz programa poticane stanogradnje. Nakon 12 godina čekanja, u Šibeniku počinje gradnja stanova POS-a koji će osigurati adekvatne uvjete za život i ostanak mladih ljudi i njihovih obitelji u našem gradu, kazao je gradonačelnik koji se danas na Šubićevcu družio s građanima.

Gradonačelnik Grada Šibenika i ponovni kandidat za tu funkciju Željko Burić sa suradnicima, kandidatima za svoje zamjenike Danijelom Miletom i Paškom Rakićem, danas je obišao gradsku četvrt Šubićevac, gdje se družio s građanima.

buric2

 Na Šubićevcu se trenutno uređuje i parkiralište i okoliš oko stambenih zgrada. „Imamo izvrsnu suradnju s predstavnicima Gradske četvrti  i u dogovoru sa stanarima, osmislili smo urbanističko rješenje cijelog prostora, koji je bio dugogodišnji problem i, da tako kažem, šaka u oko cijeloj gradskoj četvrti. Prije toga riješili smo imovinsko-pravne probleme i sada možemo na miru završiti ovaj posao čija je ukupna vrijednost milijun i pol kuna. Kad ovaj projekt bude gotov, stanari Šubićevca dobit će javni prostor za druženje i boravak na otvorenom kakav im treba i kakav zaslužuju, kazao je gradonačelnik Burić.

buric1

– U ovoj se četvrti nalaze i dvije naše tvrđave, dva šibenska bisera. Barone već sad privlači posjetitelje iz cijeloga svijeta, a uskoro ćemo revitalizirati i Svetog Ivana. To su projekti za koje je Grad u zadnje četiri godine osigurao nekoliko desetaka milijuna kuna iz europskih fondova. S tim možemo biti i više nego zadovoljni i to je dokaz da znamo što radimo i da to radimo dobro, zaključio je na kraju gradonačelnik Željko Burić.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.