Casper na aktualcu: Hoće li Zeleni grad vratiti meni mojih 150 kuna koje sam dao za kantu?

‘Ja sam dosad plaćao odvoz otpada 60 kuna, a sad mi je došao račun na 116 kuna. Dok Vodice pozivaju ljude da dođu po besplatne kante, mene zanima hoće li Zeleni grad vratiti meni mojih 150 kuna koje sam dao za kantu?’ Pitanje je to Milorada Miškovića Caspera, vijećnika HSS-a na koje mu je odgovorio Novica Ljubičić, direktor Zelenog grada.

– Ne znam koliko gospodin Mišković ima, ali šest tisuća građana dobilo je veće račune. Ako budu izdvajali otpad, neće imati nikakvo povećanje. Što se tiče zamjene kanti, građani koji su ih kupili mogu ih zamijeniti za veće ili manje kante, a neki su odlučili da će kupljene kante ostaviti sebi – odgovorio mu je Ljubičić.

novica

Vrhunskom je Casper ocijenio produkciju i pozornicu za doček Nove godine ispred zgrade županije, no zasmetalo mu je što nitko ispred nje nije plesao niti pjevao.

– Na tu smo pozornicu doveli Kawasaki ili Suzuki, zaboravio sam. Možda sam staromodan, ali nit’ je itko zaplesao nit’ je itko zapjevao ispred Županije. Koliko je koštao taj bend? Ako smo ga i besplatno dobili, puno smo ga platili. Otišao sam onda u park. Pozornica je bila prazna, a onda su došle Frajle. Šibenik ima puno boljih i jeftinijih pjevača, i da bi doček Nove godine bio dobar, onda treba biti u stilu pivskog programa, a ne da oni pjevaju o nekom patku, mišu i mački – smatra Casper.

50811350_2467714343302822_2245424411475705856_n

Gradonačelnik Željko Burić odgovorio mu je kako će ga predložiti za vanjskog savjetnika u organizaciji dočeka, a odgovor na pitanje koliko je koštala cijela priča ‘3 bine 1 grad’ poručio mu je da potraži – u proračunu.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.