Dva mjeseca zabave: Ljetovanje na Martinskoj otvara koncert ‘Teških osjećaja’

Koncertom tišnjanskog benda ‘Teški osjećaji’ u subotu, 8. srpnja započinje dvomjesečna sezona  koncerata, zabave i kupanja na Martinskoj, nekoć najpopularnijem šibenskom kupalištu.

– Program ‘Ljetuj na Martinskoj’ trajat će do 1. rujna, a program je koncipiran tako da je kupanje i oživljavanje Šibenčanima nekad najdražeg kupališta u prvom planu. Najbitnije je da ljudi prepoznaju što nudimo i da se vrate, a po komentarima sugrađana, mislim da smo na pravom putu. Naravno, pripremili smo i bogat glazbeni program, a ostaje i drive-in kino koje je prošle godine imalo odličnu posjećenost, kazao nam je Darko Relja Ritmo, organizator manifestacije.

mart6inska

‘Ljetuj na Martinskoj’ službeno započinje sutra u 21 sat, a osiguran je i brod koji polazi sa šibenske rive kod topova.

– Brod sutra kreće voziti od 21 sat bez plovidbenog reda, dok će sve druge dane voziti u 10, 13, 16, 18 i 20 sati. Noćna vožnja će biti samo kad su koncerti ili druga događanja, kazao nam je Relja.

martinska

martinska1

Cijena karata za dnevnu vožnju bit će osam kuna, dok će ona noćna biti nešto skuplja.

Osim koncerata, filmova i kupanja, na Martinskoj će Šibenčani dočekati i bogat zabavni sadržaj.

– U ponudi će biti sandoline i crazy kartovi koji su u potpunosti ekološki prihvatljivi jer idu na struju, postavljen je koš za košarku, a bit će tu i golovi za vaterpolo. Naravno, tu je i ugostiteljski objekt, a uskoro će profunkcinirati i tuševi, otkriva nam Relja što će sve Šibenčani moći pronaći na ‘Šibizi’.

 

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.