FOTO Burić: Novi Sportsko-rekreativni centar i plaža Brodarica za turistički zamah Ražina

Uređeni Sportsko-rekreativni centar Ražine Donje obišli su danas šibenski dogradonačelnik Željko burić i njegov zamjenik Danijel Mileta sa suradnicima. U taj projekt gradska je uprava uložila oko tri milijuna kuna, a radovi su završeni u dogovorenom roku od četiri mjeseca.

Sportsko rekreativni centar Ražina ima košarkaško i nogometno igralište, prostor za svlačionice i sanitarni čvor te parkiralište. Uređena je i asfaltirana pristupna cesta do novog centra.

sportski centar razine buric 100517 15 sportski centar razine buric 100517 3

– Osim što smo uredili jednu potpuno zapuštenu gradsku površinu, gotovo neprohodnu, ovime smo dobili prostore koji će djecu odmaknuti od video igrica, mobitela i kompjutera. Osim djece, ovaj prostor sliužit će i starijima koji se želerekreirati. Našli smo mogućnost da ovo završimo, da postane primjereno uređeni prostor i da ovo veliko gradsko naselje dobije jedan sjajan projekt – rekao je gradonačelnik Burić.

Burić je naglasio i važnost blizine novog Sportko-rekreativnog centra Ražine Donje i plaže Rezalište na Brodarici.

sportski centar razine buric 100517 12 sportski centar razine buric 100517 13 sportski centar razine buric 100517 11

– Za oko mjesec dana Rezalište će biti uređeno prema svim standardima suvremene plaže i mi ćemo urediti poveznicu ova dva projekta udaljena nešto više od jedan kilometar i to za pješake, ali i za bicikliste kako bi sve skupa zapravo bila jedna velika i lijepa sportsko-rekreativna sredina. U konačnici to svakako otvara mogućnosti razvoja turizma i u ražinama, a pogotovo što je prije toga riješena i odvodnja odnosnio spajanje na novi kanalizacijski sustav – rekao je gradonačelnik Burić.

Upravljanje Sportsko-rekreativnim centrom ražine Donje povjereno je gradskoj ustanovi ‘Športski objekti Šibenik’.

sportski centar razine buric 100517 9 sportski centar razine buric 100517 4 sportski centar razine buric 100517 8

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.