FOTO Dočekala ga stranačka svita: Plenković nakon Solarisa otišao na sastanak na Baldekin

Premijer Andrej Plenković danas je, nakon sudjelovanja na konferenciji ‘Dani regionalnog razvoja i fondova EU’ u Solarisu, otišao na sastanak Županijskog odbora HDZ-a na Baldekinu, na kojeg je Nediljko Dujić pozvao sve stranačke gradonačelnike, načelnike općina te predsjednike gradskih i općinskih odbora stranke.

Na Baldekinu je Plenkovića, koji je stigao pod jakim osiguranjem, dočekala stranačka svita, a među njima je bio i nekadašnji predsjednik županijskog HDZ-a Ante Kulušić koji se rukovao s premijerom.

Na sastanku zatvorenom za javnost sudjelovao je i ministar uprave Lovro Kuščević, a Plenković je samo kratko kazao da je sastanak protekao u kontruktivnom ozračju.

– Čuli smo zadovoljstvo načelnika i gradonačelnika oko napora koje ulažu u razvoj ove županije. Ovo je dobra organizacija, dobar partner u razvoju i jedna od bitnih grana za razvoj županije – izjavio je Kuščević i dodao kako je HDZ ‘stranka proizišla iz naroda’, stoga su ovakve aktivnosti na terenu uobičajene.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.