FOTO Jadranska banka odlazi u povijest. Od ponedjeljka po penzije i plaće u HPB

Hrvoje Jelavić/PIXSELL

Skidanjem natpisa ‘Jadranske banke’ sa zgrade središnje poslovnice u Šibeniku završava postupak preuzimanja te šibenske novčarske institucije od strane Hrvatske poštanske banke.

jaba1

Kako su izvijestili iz HPB-a, od petka 29. ožujka od 14 sati do nedjelje 31. ožujka, sve sadašnje poslovnice Jadranske banke bit će zatvorene za rad s klijentima, a od 1. travnja poslovat će kao HPB. Poslovnice HPB-a će redovno raditi, osim poslovnice u Šibeniku, a klijentima će cijelo vrijeme biti osigurano nesmetano korištenje kartica i bankomata.

Klijenti JABA-e postojeće bankovne kartice mogu koristiti do nedjelje 31. ožujka, do 23.59 sati, a nakon toga bit će im omogućeno korištenje HPB kartica koje su im već dostavljene ili će biti dostavljene prije pripajanja. Svim klijentima na raspolaganju je mreža sa 534 bankomata HPB-a na kojima mogu podići gotovinu bez naknade. Na bankomatima i POS uređajima bit će omogućeno obavljanje transakcija i umirovljenici će od ponedjeljka, 1. travnja, moći podići svoje mirovine u svim HPB poslovnicama.

jaba2 jaba3 jaba4

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.