FOTO Mlada autorica Marija Dukić pobjednica nagradnog natječaja ‘KuŠin’

Priča autorice Marije Dukić ‘Tišina, mreža i strojevi’ osvojila je prvo mjesto na nagradnom natječaju  šibenske knjižnice ‘KuŠin’ za neobjavljenu najbolju kratku priču s temom vezanom za Šibenik. Svi radovi su pristigli pod šifrom i nitko od žirija nije znao imena autora dok nisu odabrani najbolji.

Znalački i toplo ispričana priča o ljubavi u kojoj se isprepleću povratak u Šibenik, ponovni susreti i Dražen osvojila je  tročlani žiri u sastavu Živana Podrug, Omer Rak i Hamidea Šarić koji je ove godine birao između 16 pristiglih radova.

kusin2

kusin

Drugo mjesto osvojila je priča ‘I ja tebe, ljube’ Dražena Filoševića iz Slavonskog Broda koji večeras nije prisustvovao događaju, dok je lanjska pobjednica KuŠina Dolores Bujas osvojila treće mjesto.

– Ove godine je pristiglo znatno manje radova nego prethodnih godina i mislim da bi ovaj natječaj trebalo popularizirati, približiti ljudima i objaviti radove – kazala je Živana Podrug, članica žirija.

kusin4

kusin5

kusin6

kusin7

kusin8

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.