FOTO Neviđeno divljaštvo na Rezalištu: Po čitavoj plaži išarali ustaške znakove i vulgarne poruke! Očevici tvrde da znaju tko je to napravio

Ustaški znakovi, vulgarne poruke, išarani javni WC, porazbijane staklene boce piva i ostalih alkoholnih pića dočekali su jutros Brodaričane na novouređenoj plaži vrijednoj 11 milijuna kuna.

– Vidi se tko je to pisao. Čak su i ostavili jasne poruke da je vjerojatno riječ o djeci iz Osnovne škole Vidici koji su tamo pili sinoć. Išarali su WC, javnu plažu, vezove za brodove… Pitamo se može li policija ovdje išta učiniti ili ćemo mi morati uzeti stvar u svoje ruke? Ovo je strašno, autolakom i markerima doslovno su uništili plažu – kazao nam je Brodaričanin koji iznajmljuje brodove.

brodarica9 brodarica10

Upravo na njegovom vezu zasad još nepoznate osobe ostavile su poruku ‘rent a fuckboy’, dok su gotovo cijelu plažu delinkventi išarali ustaškim ‘U’ i porukama ‘Za dom spremni’.

I djelatnika Zelenog grada zgrozio je jutrošnji prizor na Rezalištu kad je došao obaviti svoj redovni posao.

–  Javni zahod bio je užasno šporak, pun alkoholnih boca i išaran sprejem. Prazne pobacali su i porazbijali po plaži, a netko je zvao i policiju pa su i oni jutros bili – ispričao nam je radnik Zelenog grada dok je skupljao staklo po plaži.

brodarica brodarica1

Primitivizmu i stupidnosti očito nema granice, pa su tako divljaci na pojedinim mjestima ostavili trag napisavši ‘OŠ Vidici’ i ‘8.a/b.’.

Glasnogovornica Policijske uprave šibensko-kninske Marica Kosor potvrdila je da je policiji prijavljen cijeli slučaj.

-Jutros oko 9.10 sati zaprimili smo dojavu da su na objektima na plaži Rezalište ispisani grafiti neprimjerenog sadržaja i naše postupanje je u tijeku. Ukoliko utvrdimo da je došlo do oštećenja objekata bit će podnesena prijava za oštećenje tuđe stvari – kazala nam je Kosor.

brodarica4 brodarica7 brodarica8 brodarica12 brodarica13 brodarica15 brodarica17 brodarica18 brodarica21

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.