FOTO Šibenski SDP-ovci darivali sugrađanke: Restović tvrdi da su prava žena u Hrvatskoj ugrožena

Šibenski SDP-ovci jutros su, tradicionalno u povodu Međunarodnog dana žena, prošetali Kalelargom i sugrađanke darivali crvenim gerberima. Uz predsjednika Gradske organizacije stranke Tonča Restovića, bili su SDP-ovi gradski i županijski vijećnici.

– Moramo naglasiti da su danas u Hrvatskoj neka prava, koja su u civiliziranom svijetu ljudi već navikli imati, izgleda ugrožena. Za primjer imate, ja bih rekao, stalno nasilje nad ženama, imate i dalje za iste poslove manje plaće. Sad se u pitanje dovodi čak i pravo žena na obavljanje abortusa, a da ne kažem kakvo je stanje uopće u političkim strukturama što se tiče zastupljenosti žena. Sve to nam ukazuje da ovu borbu za prava žena, koja se vodi već preko sto godina, moramo nastaviti kako bi nam društvo bilo bolje, uspješnije i sretnije, rekao je Restović čestitavši svim ženama, svim Šibenčankama, njihov dan.

sdp8mart (32) sdp8mart (23) sdp8mart (20) sdp8mart (19) sdp8mart (18) sdp8mart (17) sdp8mart (16) sdp8mart (14) sdp8mart (13) sdp8mart (12) sdp8mart (11) sdp8mart (10) sdp8mart (2) sdp8mart (3) sdp8mart (7)

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.