FOTO Šibenski učenici zaprosili razrednicu, ona u suzama pristala

Koliko ljubav profesora i učenika može biti jaka dokazuje jučerašnji događaj s maturalne zabave Prometno-tehničke škole.

Naime, učenici smjera pomorski nautičar svoju su ljubav i poštovanje odlučili iskazati svojoj razrednici Lori Tintić, i to ni više ni manje nego -prošnjom.

received_10209532591449187

 

Profesorica i razrednica Lora Tintić pojasnila nam je taj specifični odnos i događaj koji ju je ostavio u suzama radosnicama.

– Sami su došli na ideju da me ‘zaprose’, ali su se savjetovali s mojim kolegicama koje su bile oduševljene. Kako svaki razred ima popularni ‘vrabac’, ja sam krenula sa svojim učenicima prema pozornici, no oni su mi rekli da moram pričekati. I nakon što su odrecitirali pjesme za druge profesore, pozvali su me i izveli pravu koreografiju. Svi su se, kao jedan, spustili na koljeno i u glas me pitali ‘Profesorice, oćete li se udati za nas, do kraja života’. Šta da vam kažem, svi smo plakali, bilo je to nešto posebno, priča Lora koja je i ‘pristala’ na prošnju.

1

2

Majčinska ljubav, kako kaže Lora, veže je za svih 14 učenika. Životne okolnosti i činjenica da ih je jako malo učinili su da se stvori jedan drugačiji, poseban odnos.

-Ponekad vičem na njih, ali ne dam nikom da ih dira. To su moji pomorci, a veže nas samo ljubav, zaključuje Lora sa smješkom.

foto: Privatni album

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.