FOTO Stižu nove sprave: Djeca na Meterizama dobivaju igralište vrijedno 270 tisuća kuna

Na dječjem igralištu na Meterizama uskoro će biti postavljene nove sprave i podloga, ukupne vrijednosti 270 tisuća kuna. Riječ je o projektu za koji je INA donirala 150 tisuća kuna, dok će ostatak troškova podmiriti Grad Šibenik.

– Igralište je razmontirano, napravljeni su temelji za nove sprave i čim se osuše bit će montirano šest novih sprava tvrtke Redox vrijednih 250 tisuća kuna s podlogom. Troškovi betoniranja i uklanjanja starih sprava, koje izvodi firma Stina iz Šibenika, iznose dodatnih 20 tisuća kuna – kazao nam je šibenski dogradonačelnik Danijel Mileta.

igraliste meterize 2 igraliste meterize

Tako će nakon 10 godina igranja na starim spravama, djeca na Meterizama dobiti novo igralište.

– Gradske četvrti svake jeseni dostavljaju Gradu Šibeniku listu prioriteta manjih infrastrukturnih potreba u kvartovima ili mjesnim odborima i na osnovu toga slažemo proračun. Ovog puta gradska četvrt Meterize iskazala je između ostalog i potrebu za obnovom dječjeg igrališta koje će uskoro biti obnovljeno u potpunosti – zaključio je Mileta.

meterize radovi djeca radovi igraliste meterize radovi meterize igraliste

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.