Gibonni će Šibenčanima u lipnju prirediti višesatni spektakl na tvrđavi sv. Mihovila

Šibenska publika 23. lipnja imat će priliku uživati u višesatnom spektaklu u režiji jednog od najvećih hrvatskih glazbenika – Gibonnija.

Gibonni je briljantan autor, izniman pjesnik, ali prije svega ‘čovik’ i muzičar koji ostavlja u glazbi jedinstven pečat i potpis. Kombinacija popa i rocka sa zrnom osebujnog mediteranskog kolorita čini ga jednom od ikona hrvatske glazbe.

Pjevač najpoznatiji po svojoj samostalnoj kantautorskoj karijeri sprema za svoje najvjernije fanove večer punu glazbene čarolije, uz, sad već legendarne pjesme, kao što su ‘Sve je moje njeno’, ‘Ovo mi je škola’, ‘Anđeo u tebi’, ‘Sa mnom ili bez mene’, ‘Zlatne godine’ , ‘Judi, zviri i beštimje’, ‘Onako, od oka’, ‘Nisi više moje bol’ i razne druge.

Uz Gibonnijevu proširena postavu vrsnih glazbenika, koju je okupio za ovaj koncert, od kojih svakako treba istaknuti pjevačicu Mayu Azucena, virtuoza na gitari, Nikšu Bratoša i Hrvoja Rupčića na perkusijama, publiku pod šibenskim nebom očekuje višesatni spektakl u jedinstvenom koncertnom prostoru.

Sve detalje o cijenama ulaznica i prodajnim mjestima pronađite ovdje.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.