Gimnazijalci predstavili nikad bogatiju ‘Peglu’

Glavna urednica Ivana Vukman, zamjenica urednice Paula Jurković i profesorica Lorana Antunac predstavile su večeras u Gradskoj knjižnici  ‘Peglu’, školski list Gimnazije Antuna Vrančića. Poprilično bogato izdanje ovogodišnje Pegle ne čudi s obzirom na mnogobrojnu redakciju, ali brojne teme zanimljive ne samo učenicima i profesorima, već i široj publici.

-Ove godine moramo se pohvaliti sa redakcijom koja nikad nije bila veća, kao i novom rubrikom ‘Učenički epicentar’, kazala je urednica Ivana Vukman pred publikom koja nije ostavila niti jedno slobodno mjesto.

1 2

U 15. broju pegle možete pročitati intervju s novim ravnateljem šibenske gimnazije, Josipom Paićem, upoznati nova lica zbornice, kojih ima čak 11. Što bi bila Pegla bez pohvale učenicima koje osvajaju lovorike na državnim natjecanjima? Čitajte o državnim prvacima u raznim društvenim predmetima, ili pak, o šuškanjima u zbornici, saznajte sve o državnoj maturi i podsjetite se kako je izgledao slavni ‘Antun’ posvećen 950. obljetnici Šibenika.

Predstavljanje su zaokružile djevojke iz klape ‘Gimnazijalke’.

3

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.