HPB u Šibeniku organizira Dane otvorenih vrata za poduzetnike

Sektor za poslovanje s malim i srednjim poduzetnicima Hrvatske poštanske banke pokrenuo je program edukacije za klijente koji će se provoditi u svih 12 regionalnih centara. Novi HPB-ov Regionalni centar Šibenik prvi organizira Dane otvorenih vrata za poduzetnike na kojima klijentima predstavlja digitalno bankarstvo i novi model financiranja i suradnje za razvoj poslovanja.

‘Naša uloga nije samo financirati nego i poticati poduzetnike da šire i unapređuju poslovanje i to kroz  edukacije, radionice i povezivanje bliskih biznisa i programa. Dani otvorenih vrata HPB-a su prilika da se više posvetimo savjetovanju i temama koje će klijentima pomoći da budu još uspješniji. Vjerujemo u poduzetnički potencijal našeg grada i cijele Šibensko-kninske županije, želimo čuti izazove i prijedloge i zajedno s klijentima tražiti rješenja za brži razvoj’, istaknula je Sandra Duvančić, direktorica Regionalnog centra za gospodarstvo u Šibeniku, najavljujući da će Dane otvorenih vrata organizirati redovito odnosno ovisno o interesu.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.