Izvucite prašnjave ploče jer Šibenik će petu godinu u nizu zavrtiti longplejke

Šibenik će petu godinu u nizu zavrtiti longplejke treće subote u travnju kada se tradicionalno diljem planete obilježava Svjetski dan prodavaonice ploča (Record store day 2018)! Udružene snage Kulturne udruge Fotopoetika i kluba Azimut pozivaju sve zainteresirane da im se tim povodom pridruže na Long play dayju – izložbenom sajmu ploča i stripova ujutro te na večernjem koncertu u subotu, 21. travnja.

Organizatorima se pridružuje i jedini CD shop u gradu, CD shop Butiga te svi zajedno pozivaju sve ljubitelje i kolekcionare ploča te strastvene zaljubljenike u strip kulturu  da se pridruže na izložbeno – prodajnom LP Sajmu.

Priča o Long play dayju u Šibeniku prvi put se ‘zavrtila’ prije točno pet godina na istom mjestu, u klubu Azimut, i uspješno se nastavila do dana današnjeg.  Ovogodišnji Record store day na šibenski način održat će se, kako pravila nalažu, treće subote u travnju, 21.4..

– Program je kao i obično podijeljen u dva dijela. Prvi se održava u jutarnjim satima, od 11 do 14 sati pa ovim putem pozivamo sve koji doma imaju ploče, longplejke ili vinile te stripove, a nije im problem, slobodni su to jutro i  žele izlagati te prodati, razmijeniti ili kupiti da nam se jave. Bit će to kvalitetno druženje uz puno dobre glazbe. Ovo je ujedno i jubilarno  izdanje manifestacije koja nakon ove godine, slobodno možemo reći, postaje tradicionalna pa ćemo se potruditi da bude zaista posebno – poručuju organizatori.

Izlagači bilo ploča bilo stripova prijaviti se mogu na e-mail fotopoetika@gmail.com i to što prije jer je broj sudionika ograničen. Sudjelovanje je besplatno. Poziv vrijedi isključivo za ploče i stripove te građu koja je usko vezena uz glazbenu tematiku.  Za sva pitanja zvati mogu na broj 098 915 11 42.

– Drugi dio programa odnosi se na, naravno, večernji koncert.  Imamo dogovoren bend koji nastupa te večeri, a koji je ujedno i ambasador ovogodišnjeg Long play dayja. I koncert za publiku je besplatan baš kao i sajam za izlagače. Nadamo se dobrom odazivu – priznaju organizatori.

Detalji programa široj javnosti bit će poznati narednih dana!

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.