Jednostavno i sigurno do parkirne karte! U veljači stiže Paydo

Od 1. veljače Gradski parking svim korisnicima omogućava plaćanje parkiranja putem mobilne aplikacije ‘PayDo’. Aplikacija je dostupna putem AppStora ili GooglePlaya pod nazivom ‘Paydo’, te ćete tako moći kupiti satnu, dnevnu, tjednu, mjesečnu i godišnju parkirnu kartu, a stanarima će se također omogućiti kupovina povlaštene odnosno stanarske karte.

Pristup aplikaciji je  je jednostavan i siguran, te počinje registracijom korisnika nakon koje se kupuje željena karta. Nakon registracije korisnika , slijedi unos registarske oznake vozila i odabir željene parkirne  karte, a sve uz kartično plaćanje.

paydo koraci 1

koraci 2
Ovaj značajan projekt, koji je realiziran suradnjom Gradskog parkinga i EPK portala poduzeća Infoart Grupe, doprinijet će kvaliteti pružanja usluge krajnjem korisniku.

Uvođenje modernizirane usluge  koja je nastala u suradnji s Gradskim parkingom i EPK portalom, uvelike će olakšati proces kupnje parkirnih karata, te smanjiti troškove i  gužve na blagajnama Gradskog parkinga.

Nova usluga je svakako olakšanje i za brojne turiste koji do sada nisu mogli koristiti opciju plaćanja SMS-om, već su morali tražiti najbliži parkirni automat. Za njih je aplikacija dostupna na engleskom i talijanskom jeziku.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.