Lucija Zmijanović na dodjeli nagrade Grigor Vitez najavila svoju treću knjigu

Lucija Zmijanović učenica je šestog razreda, pohađa glazbenu školu, svira klavir, pjeva u zboru, a uz sve te aktivnosti je uspjela objaviti dvije knjige.

Svestrana Lucija svoju je prvu knjigu, zbirku poezije ‘Ja se ne bojim’, koja je prevedena na talijanski jezik, objavila prije tri godine, dok je zbirku  pjesama ‘Škola na meniju objavila’ 2015. Lucija trenutno priprema treću knjigu, zbirku pjesama ‘Cvijet koji ne vene’, a prošli tjedan je bila u Zagrebu na dodjeli nagrade Grigor Vitez.

lucija1

– Luciju su i ove godine pozvali na svečanu dodjelu nagrade Grigor Vitez u Lisinskom gdje je od organizatora dobila knjigu nagrađene autorice Sanje Pilić. Lucija je za 50. Grigora najavila zbirku koju piše’ Cvijet koji ne vene’, kazala nam je Lucijina majka i istaknula da su svečnost iskoristili i kako bi se podružili s dobitnikom Pohvale Grigor Vitez, Aljošom Vukovićem.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.