Ministar Kuščević dolazi na potpisivanje ugovora za POS Šubićevac

Ministar graditeljstva i prostornoga uređenja Lovro Kuščević dolazi danas u Šibenik gdje će u Gradskoj vijećnici prisustvovati potpisivanju Ugovora o kupoprodaji zemljišta i gradnji stanova iz programa POS-a na Šubićevcu.

Riječ je o izgradnji dviju stambenih zgrada s ukupno 148 stanova ukupne korisne površine 9.648 četvornih metara u što su uključena i garažna, odnosno garažno-parkirališna mjesta.

Uz ministra Kuščevića na potpisivanju ugovora bit će i Goran Bradić, direktor Agencije za pravni promet i posredovanje nekretninama (APN), Dragutin Kamenski, prokurist tvrtke Kamgrad, Alen Čović, predsjednik Uprave Zagreb-Montaža Grupe te domaćin Željko Burić, gradonačelnik Šibenika.

Podsjetimo, 1. ožujka počeli su radovi na dvjema prometnicama koje su preduvjet za početak gradnje stanova na Šubićevcu, a tada je Grad Šibenik objavio i javni poziv za podnošenje zahtjeva za kupnju POS-ovih stanova.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.