Mirko Antunović kandidat SDP-a, HNS-a i NL Stipe Petrine za gradonačelnika Knina

Mirko Antunović kandidat je SDP-a za gradonačelnika Knina na svibanjskim lokalnim izborima. Odluku je jednoglasno donio Gradski odbor stranke, a jučer je u Kninu i službeno predstavljena njegova kandidatura.

Kandidaturu Mirka Antunovića podržat će HNS i Nezavisna lista Stipe Petrine, formirat će zajedničku koalicijsku listu, a tada predstaviti i program. HDZ-ovu vladavinu proteklih 20 godina Antunović je nazvao vremenom propuštenih šansi, pa se osvrnuo na Program u okviru kojega je Knin dobio 25 milijuna eura za razvoj.

antunovic-sdp-knin2

– Mnogi ne znaju da je SDP-ova Vlada te novce dodjelila Kninu. To je nova šansa za ovaj grad, nemojmo je propustiti. Izaberimo ljude koji će znati s tim novcima pokrenuti ovaj grad, kazao je Antunović.

Antunoviću su na službenom predstavljanju  potporu dali Franko Vidović, povjerenik županijske organizacije SDP-a, HNS-ovac Petar Mišura, i prvi čovjek SDP-a Davor Bernardić.

– Ovaj grad ima izbor, ili ćete starim putem siromaštva i iseljavanja ili ćete dati šansu Mirku Antunoviću, dopustiti tom mladom čovjeku da potakne Knin da da najbolje od sebe, kazao je Bernardić.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.