Na DJ Adventurici djeca će svirati na opremi i otkriti male tajne zanata

U sklopu DJ Adventure, koja se tijekom cijele druge polovice prosinca svakodnevno odvija na Trgiću, u galeriji Matija će u četvrtak 27. prosinca od 18 sati biti održana i DJ Adventurica na kojoj će se mališani moći družiti s glazbenicima, svirati na njihovoj opremi i naučiti kako sve to radi.

– Pozivamo mališane i roditelje da nam se pridruže na tom malom partyu prije onog novogodišnjeg na kojem će mame i tate plesati na Trgiću uz najuspješniji regionalni DJ sastav AfterAffair te Roof AW. Šaljemo dvojicu DJ-a koji će djeci sigurno biti jako zanimljivi jer Andrija (Bake Junior)je, osim što je glazbenik, ujedno i profesor povijesti zaposlen u šibenskoj Ustanovi Tvrđava kulture pa će im moći pričati i o starom Šibeniku te o tome kakva je glazba bila nekada, a Lovre (Lawrence Klein) je magistar ekonomije pa će im ispričati kako uspješni DJ-i od svog posla mogu kupiti puno čokolade i sladoleda – poručuju iz udruge RatCat kojoj je Grad Šibenik.
Na DJ Adventuri bit će i njihov prijatelj Mr D, mladi otac čija je oprema već nekoliko puta poslužila kao dječja igračka, a koji će djeci ispričati sve o tome kako se kvalitetno i uspješno vrte ploče.

Podsjetimo, u galeriji Matija, osim redovnih radionica, organizirat će se i dječji Doček u ponedjeljak, 31. prosinca s početkom u 17 sati!

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.